Altijd goed, altijd betaalbaar
vinyl stickers

Over ons

Het bedrijf

Ikwilstickers.nl is een onderdeel van Reklame2000. U koopt bij de producent, waardoor wij in staat zijn om de prijzen laag te houden en de levertijden kort.
Reklame2000 is een grafische zeefdrukkerij en printinrichting, opgericht in 1980. Ontstaan vanuit een garagebox, zijn wij gegroeid tot een moderne zeefdrukkerij in een nieuw bedrijfspand dat met een professioneel machinepark en een flexibel, specialistisch team aan al uw wensen kan voldoen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Door onze inmiddels jarenlange ervaring hebben wij een enorme know-how opgebouwd. Met ons professionele machinepark én onze 30 jaar ervaring kunnen wij stickers produceren voor elke toepassing en in elke maat. Daarom zijn wij nu ook op het gebied van digitaal printen in staat om grootformaat prints te produceren met een perfecte kwaliteit. Inmiddels hebben wij onze 2e generatie UV-vlakbedprinter in gebruik, met verbluffende eigenschappen, resultaten en een oneindig aantal toepassingen!

Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, perfecte inkten en up-to-date machines, zodat uw producten stuk voor stuk uitmuntende kwaliteit waarborgen!

Custom made

Onze kracht ligt naast de standaard reclame stickers in custom made stickers. Waarbij wij in afmetingen en uitvoering (als bijvoorbeeld domingstickers) haast onbegrensde mogelijkheden hebben. Zeefdrukstickers kunnen wij in alle pms-, ralkleuren of aan de hand van een kleur voorbeeld leveren. Digitaal geprinte- en offset gedrukte stickers worden altijd als full color sticker geleverd. Digitale stickers zijn leverbaar binnen enkele dagen, zeefdrukstickers binnen maximaal 10 werkdagen, maar ook hierin zijn we flexibel.

Speciale vormen

Uw toepassing bepaald wat voor soort materiaal of belijming we gaan inzetten. De mogelijkheden in folies en belijmingen zijn nagenoeg onbegrenst. Materiaal soorten bijvoorbeeld; wit of transparant vinyl, metaalachtige pvc folie, dikker (metaal) folies, safety folies, gekleurde folies etc. Belijmingen: permanent hechtend, (ultra) afneembaar hechtend, statisch hechtend, high tack, etc. Bij twijfel neem contact met ons op en wij helpen u zoeken naar de oplossing.

Materialen en belijmingen

De in te zetten materialen zijn eindeloos. Wij werken naast de standaard folie met safety folies, metaalachtige folies, gekleurde folies etc. Betreffende belijmingen is de lijst zo mogelijk nog langer. Bijvoorbeeld afneembaar belijmd, statisch hechtend, high tack, void, etc.

Extra grote formaten

In de zeefdruk kunnen wij stickers voor u maken tot 1.40 x 1.00 mtr, digitaal is de maat voering haast onbegrenst waar we alleen worden beperkt door de maat van het verkrijgbare vinyl . Zeefdruk of offset stickers kunnen in elke gewenste vorm gestanst worden. Wij hebben legio stansmessen op voorraad liggen. Hierdoor loont het zich zeker om vooraf te onderzoeken of wij het gewenste formaat niet op de plank hebben liggen waardoor u de stansmes kosten uitspaart. Voor de digitale toepassing hebben we printers staan die direct in contour snijden, dit scheelt in stansmes kosten en productie tijd.

Laat ons u overtuigen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Veel tevreden klanten gingen u voor.

Stel een vraag

Wilt u stickers bestellen en heeft u hierover een vraag? Stel hem dan gerust! Wij helpen u graag.

Waarom ikwilstickers.nl?

  • Sinds 1980 actief in de stickerbranche
  • Enorme know-how
  • Hoge kwaliteit producten
  • Uitstekende klantenservice
  • Voor bedrijven en particulieren