tips om eenvoudig te beginnen met het maken van stickers

Home » Reklame2000 Stickerblog » tips om eenvoudig te beginnen met het maken van stickers
Barcodestickers

Heb je ooit stickers laten maken? Er zijn een aantal tips die je kunnen helpen om zo soepel mogelijk te starten met het maken van stickers. Je merkt bijvoorbeeld al snel dat het maken van een sticker vaak veel meer tijd in beslag neemt dan je had gedacht. Door onze calculator wordt dit een fluitje van een cent en nog voordelig ook!

Wat is een sticker, wat is hun doel?

Een sticker is een kleine afbeelding die op een oppervlak wordt geplakt. Het doel van een sticker is om een boodschap, je merk of idee over te brengen. Voorbeeld van stickers zijn de stickers voor je bedrijfsauto die je kan gebruiken als visitekaart of exposure van je bedrijf, sticker op de cover van je laptop om hem mee te versieren of stickers om andere merken waarvan je fan bent mee te versieren. Neem bijvoorbeeld max verstappen, deze sticker wordt door alle fans over heel de wereld geplakt en ook zijn nieuwe helm stickers met de ultieme nummer één is razend populair!

stickers

Tips om eenvoudig te beginnen met het maken van stickers

Voor de makers: hier vindt u een aantal tips om gemakkelijk een sticker te maken. Voor beginners is het lastig om direct vanaf het begin succesvol te zijn. We geven een paar tips die u kunt volgen om met stickers te beginnen. Kies een hoogwaardige afbeelding, dus een groot bestand. hierdoor kan de drukker zorgen voor een perfecte sticker. Let er op dat wij altijd de afbeelding willen zien ook al is die niet perfect vaak kunnen we deze nog wel optimizen. daarnaast kies je in de calculator de grote, de plaksterkte en type sticker die je wilt maken uit. je krijgt van ons automatisch een prijs en ben je het hiermee eens dan kun je hem toevoegen aan je order waarna je de foto of het plaatje kunt uploaden. wij gaan voor je aan de slag en maken kwaliteit stickers!